Menu

Symphony of the Cells™ massage

In ons lichaam werkt alles harmonisch met elkaar samen, met een moeilijk woord ook wel ‘homeostase’ genoemd. Als het even wat minder gaat hebben we normaal gesproken ons zelfherstellend vermogen om de balans weer terug te brengen. Soms echter heeft het lichaam een spreekwoordelijk steuntje in de rug nodig. Symphony of the Cells™ is een massagetechniek die het zelfherstellend vermogen activeert, vooral dankzij de 100% pure essentiële oliën die daarbij gebruikt worden. Deze bijzondere massage brengt balans en harmonie, zowel fysiek als emotioneel en spiritueel; het helpt de homeostase te herstellen en ondersteunt bij diverse aandoeningen. Bij een Symphony of the Cells™ massage worden meerdere essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de schouders, de ruggengraat en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en/of aandoeningen.

Voor welke aandoeningen is deze massage geschikt?
De klachten of aandoeningen die behandeld kunnen worden met deze massage zijn zeer divers en strekken van algemene ondersteuning om meer energie te krijgen, naar ondersteuning van het immuunsysteem tot fysieke klachten (denk aan rugklachten, fibromyalgie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, overgewicht). Maar ook bijvoorbeeld chronische vermoeidheid kan met deze methode behandeld worden. (N.B.: bij zeer ernstige of levensbedreigende aandoeningen raad ik je aan eerst contact op te nemen met de huisarts om je ervan te verzekeren dat het veilig en verantwoord is een Symphony of the Cells™ massage te ondergaan)

Hoe gaat een Symphony of the Cells™ massage in zijn werk?
Er zijn 16 protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet. Welk protocol voor jou het beste werkt bepalen we aan de hand van jouw vragen en symptomen.  In de meeste gevallen adviseer ik 3 behandelingen per week en dit twee weken lang (in totaal 6 behandelingen); deze plannen we met één of twee dagen ertussen. Er kan gekozen worden voor één protocol, maar soms worden er twee (of meer) toegepast. In enkele gevallen is één week behandelen genoeg om het juiste effect te behalen. In andere gevallen – bij langdurige chronische klachten – is een set van meerdere sessies nodig totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Tussen deze sets van behandelingen zit dan ongeveer twee á drie weken rust. Idealiter kom je vervolgens één keer per maand voor een onderhoudsbehandeling. Hoe vaak je uiteindelijk komt hangt erg af van jouw reactie op de behandeling en hoe snel we resultaat bereiken. Houd in eerste instantie wel altijd rekening met ontgiftingsverschijnselen zoals moeheid, misselijkheid en verergering van de klachten.

Cadeaubon

Gun je een vriend(in), familielid, kennis of collega ook zo’n bijzondere, therapeutische massage? Geef diegene dan een cadeaubon! Er zijn twee versies van de cadeaubon verkrijgbaar: een op naam gestelde (persoonlijke) versie en een algemene versie. Wil je de persoonlijke bon aanvragen, geef dan bij je bestelling de naam op van degene aan wie je de bon cadeau wilt doen. Als er bij het plaatsen van de bestelling geen naam is ingevuld dan krijg je de versie van de cadeaubon zonder naam.

Je kunt de cadeaubon hieronder bestellen. Na ontvangst van de bestelling krijg je eerst een bevestigingsmail met daarop de betaalgegevens; zodra het geld op onze rekening staat ontvang je vervolgens binnen 48 uur een tweede mail met daarin de bestelde cadeaubon – al dan niet op naam – voorzien van een uniek bonnummer.