Menu

Retraite-meerdaagse

Heb je behoefte om eens écht aandacht voor jezelf te hebben en in alle rust bezig te zijn met het verkrijgen van een beter zelfbeeld? Ben je – letterlijk – moe van het tobben en het oneindige zoeken naar alle antwoorden op jouw (levens-)vragen? Kom dan eens voor een paar dagen naar het prachtige, uitgestrekte Land van Maas en Waal, maak gebruik van één van mijn verhelderende arrangementen en ga met een veel positievere visie op jezelf en het leven weer terug naar huis.

inzicht-arrangement ‘Tangerine’ (tweedaags)

heling-arrangement ‘Magnolia’ (vierdaags)

 


Inhoud logeermeerdaagse

In samenwerking met retraitehuis Centrum De Laurier bied ik een logeermogelijkheid aan in combinatie met diverse therapieën en massages. Centrum De Laurier is rustig en landelijk gelegen aan de dijk in Alphen, in het mooie Land van Maas en Waal (op slechts 15 minuten van mijn praktijk in Maasbommel). Tijdens een retraite-meerdaagse kun je een aantal aaneengesloten dagen van rust, aarding, ontspanning maar vooral ook van groei en heling beleven. Voor een therapie meerdaagse heb je de keuze uit twee arrangementen:

→ tweedaagse Tangerine-arrangement (voor inzicht)

→ vierdaagse Magnolia-arrangement (voor heling)

Beide arrangementen hebben hun eigen specifieke insteek maar ze zijn allebei vooral bedoeld om meer eigenwaarde en liefde te ervaren, om te werken aan alles wat je tegenhoudt in je groei, om los te komen van dingen die je dwarszitten én om je handvatten te geven voor een betere geestelijke en lichamelijk gezondheid.

Dit alles onder zeer intensieve begeleiding van mij maar je kunt ook rekenen op de liefdevolle verzorging van Inge en Leo van Centrum De Laurier. Samen staan wij garant voor een warme, veilige en geborgen omgeving vol aandacht voor jou.

Sfeerimpressie Centrum De Laurier