Menu

Opfriscursus ‘Werken met de biotensor’, op locatie

Je hebt al eens een basis Biotensor-cursus gevolgd maar wilt graag je kennis opfrissen of uitbreiden. Misschien doe je mee omdat jij wilt leren hoe je essentiële oliën precies af kunt stemmen op jouw behoeften. Welke reden het ook is, we gaan in ieder geval je vaardigheden opfrissen en lekker samen oefenen. Je bent van harte welkom!

Cursusinhoud
We starten met het herhalen van de basisbeginselen van het energetisch meten en gaan je kennis over de vele praktische toepassingsmogelijkheden vergroten. Ook kijken we nog eens hoe je met behulp van de biotensor jezelf kunt testen, maar ook cliënten, kinderen, dieren, werkplekken of een woonomgeving. Verder gaan we nog allerlei andere onderwerpen behandelen zoals het testen van voeding, supplementen, essentiële oliën, pijnplekken, ziektes, tolerantie van middelen of het vinden van straling en verstoring. Maar we gaan vooral samen oefenen, uitproberen en ervaringen uitwisselen.

Programma, duur 2,5 uur
Theorie: herhalen van de basistechniek van het werken met de biotensor. Aansluitend het praktijkgedeelte waar we in groepsverband persoonlijke casussen gaan behandelen.

Locatie/datum
De cursus wordt gegeven in mijn praktijkruimte in Maasbommel, maar op verzoek kan hij ook op een andere locatie plaatsvinden. De datum van de cursus kan in overleg met de deelnemers worden bepaald.

Investering
Jouw investering in deze opfriscursus bedraagt € 35,00 incl. BTW. Bij deze prijs is een naslagwerk inbegrepen.

Aanmelden
Aanmelden voor de opfriscursus ‘Werken met de biotensor’ kan via onderstaand inschrijfformulier. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 24 uur de bevestiging met nadere gegevens.

Aanmeldformulier