Menu

Samenwerking

Met ingang van 1 juni 2020 ben ik de samenwerking aangegaan met retraitehuis ‘De Laurier’ in Alphen (Gld). Dit centrum is gelegen op minder dan 15 minuten van mijn praktijk in Maasbommel. De ideale combinatie dus! Deze samenwerking is voor mij dé ultieme opstap naar mijn toekomstige Bewust- en Welzijnsresort.

Mijn eigen resort wordt een plek waar mensen kunnen verblijven om terug te keren naar zichzelf, emotioneel te helen en leren weer in hun kracht te komen. Naast deze relatieve inspanning zal er ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning, je kunt daarbij denken aan rustgevende activiteiten in de natuur.

Door de samenwerking met ‘De Laurier’ kan ik een start maken met de realisatie van deze droom. Het centrum heeft alle faciliteiten en duidelijke raakvlakken met mijn toekomstige plannen. Mijn aanvulling ligt op het gebied van NEI-therapie, Bewustwordingscoaching en HSP-begeleiding. Daarnaast werk ik met essentiële oliën en geef ik heilzame olie-massages. Samen hebben we alles in huis om een helingsproces mogelijk te maken. Ik kijk erg uit naar alle mooie ‘reizen’ die we mogen gaan maken.

Voor meer informatie: www.centrumdelaurier.nl