Menu

NEI-therapie

NEI-theraNEI staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’ en is een zeer efficiënte en snelle therapie om lichamelijke problemen en mentale of emotionele blokkades op een zachte, vriendelijke wijze op te sporen en op te lossen. Hierdoor is deze methode niet alleen heel geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen en dieren.

NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van fysieke en mentale klachten, belemmerende overtuigingen en het loslaten daarvan. Er wordt gewerkt vanuit de 5-elementenleer uit de Chinese Geneeskunde en is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten.

In tegenstelling tot de reguliere zorg wordt bij de NEI-therapie de oorzaak van de klachten aangepakt en niet alleen de symptomen. Dit gebeurt door het onbewuste bewust te maken zodat de disbalans die in het lichaam is ontstaan geïntegreerd, verwerkt en geheeld kan worden.

Klachten als oververmoeidheid, rugpijn, hormonale onbalans, overgewicht, gewrichtspijnen, astma, eczeem maar ook nagelbijten, problemen met stoppen met roken, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, de gevolgen van stress en aandachts- en leerproblemen zijn zeer goed te behandelen met NEI.

Bij de NEI-therapie hoeft niet alle pijn uit het verleden herbeleefd te worden, bovendien zijn er geen lange praatsessies nodig. NEI-therapie leent zich ook voor werken op afstand, door beeldbellen of vanaf een foto… → lees meer