Menu

Inzicht-arrangement Tangerine

Duur: 2 dagen/1 overnachting
Therapie-inhoud: 2 x Bewustwordingscoaching, 1 x olie-handmassage, 1 x maken olie-rolflesje en 1 door Centrum De Laurier aangeboden, bijpassende activiteit
Inclusief: vegetarisch ontbijt, lunch & diner
Kosten: € 475,- per persoon

Therapie-logeermeerdaagse in het Land van Maas en Waal in samenwerking met retraitehuis Centrum De Laurier te Alphen (slechts 15 minuten van mijn praktijk). De therapieën vinden plaats bij ‘Met Irene’, de rest van je verblijf word je gastvrij verzorgd door De Laurier waar je logeert, de maaltijden gebruikt en allerlei mogelijkheden hebt om heerlijk te ontspannen.

Het Tangerine-arrangement bestaat uit diverse behandelingen die helemaal op elkaar zijn afgestemd om zo te zorgen voor balans tussen het inzichtbrengende aspect (de Bewustwordingscoaching) en het therapie-ondersteunende aspect (de olie-massage). De geheel op jouw behoefte afgestemde essentiële olie-mix (het olie-rolflesje) die je mee naar huis krijgt is bedoeld om je nog langer te laten profiteren van de bijzondere kwaliteiten van de essentiële oliën. Bovendien zal het de effecten van de therapie verdiepen en versterken. Het doel van het arrangement is het verkrijgen van inzichten in wat je remt of dwarszit zodat je weer in staat bent om als de beste versie van jezelf door het leven te gaan. Het thema van het inzicht-arrangement is gebaseerd op de gelijknamige, pure essentiële olie ‘Tangerine’. Deze zoete, verkwikkende olie heeft een opbeurende werking en het moedigt je aan optimistisch en vrijmoedig te zijn.

Programma

Dag 1: welkom in Alphen en coaching in Maasbommel
Je wordt op de dag van aankomst tussen 09:00 en 09:30 uur welkom geheten door Inge en Leo van Centrum De Laurier. De ochtend kun je gebruiken om te aarden, lekker te ontspannen, uit te rusten, de omgeving te verkennen of deel te nemen aan een activiteit uit het aanbod van De Laurier. Deze activiteit is bij de prijs inbegrepen en je kunt kiezen uit: Intuïtief schilderen, Hatha-yoga, Meditatie of een Enneagram training.

Vervolgens ben je van 13:30-16:00 uur uitgenodigd voor een basis Bewustwordingscoaching in mijn praktijk in Maasbommel. Tijdens deze eye-openingssessie gaan we samen naar boven halen waar je mee worstelt en/of waardoor je geremd wordt zodat je in staat wordt gesteld bewustere keuzes te maken die beter passen bij wie je écht bent. Bewustwording zorgt ervoor dat je vanuit vertrouwen en balans meester over je eigen leven wordt, waarbij meer liefde en aandacht voor jezelf belangrijke pijlers zijn. Door een groot stuk bewustwording kom je weer in je kracht, je energie gaat beter stromen en je vindt jezelf weer terug. Door persoonlijke ontwikkeling word je je beter bewust van je kwaliteiten en talenten. Na de Bewustwordingssessie volgt een handmassage met de ‘Tangerine’ essentiële olie; deze massage draagt bij aan een positiever, vrolijker gemoed. Doordat een handmassage ook effect heeft op de energiebanen wordt het lichaam beter doorbloedt wat goed is voor de spieren, ingewanden en organen. Na de Bewustwordingscoaching en de handmassage ben je vrij om de rest van de dag naar eigen wens en behoefte in te vullen, waarbij het wel ten zeerste aan te bevelen is om voornamelijk rust te nemen.

Dag 2: coaching in Maasbommel
Van 10:30-12:30 uur staat de opvolging van de Bewustwordingssessie van de eerste dag gepland. We bespreken wat er naar boven is gekomen en gaan daar op in. Net als tijdens de eerste sessie krijg je ook nu volop de gelegenheid om vragen te stellen en dieper in te gaan op een bepaald deel van jouw proces. Daarnaast geef ik je inzicht in de rol die je in mag nemen in het grote geheel. We sluiten de sessie af met het maken van een 5 ml rolflesje met een essentiële olie-mix (de essentiële oliën die ik gebruik zijn puur en ondersteunen zowel lichaam als geest op een energieke en verwarmende manier). Het rolflesje dat je mee naar huis krijgt zal helemaal op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren worden afgestemd zodra je maximaal profijt van de werking van de essentiële oliën zult hebben.  Na de sessie en het maken van de olie-mix ben je vrij om de dag verder in te vullen naar eigen wens en behoefte. Je kunt daarbij denken aan het genieten van de natuur (wandelen, fietsen) of een verblijf in de rustgevende tuin van Centrum De Laurier. Eventueel kun je, in samenspraak met De Laurier, nog gebruikmaken van één van hun faciliteiten. Deze activiteit is niet bij de prijs inbegrepen. Op de laatste dag is het om uiterlijk 17:00 uur tijd het verblijf bij De Laurier af te ronden.

Boekingsformulier

Maak gebruik van onderstaand boekingsformulier voor het Tangerine-arrangement. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestigingsmail met daarin o.a. de betalingsinstructies.

Je mag zelf kiezen op welke dag van de week je wilt starten met het Tangerine-arrangement
Je mag zelf kiezen op welke dag van de week je wilt starten met het Tangerine-arrangement

Je kunt het Tangerine-arrangement binnen 8 dagen na boekdatum gratis annuleren of wijzigen. Heb je een arrangement gereserveerd en annuleer je minder dan 24 uur vóór de gereserveerde aankomstdag, dan ben je 50% van de boekingswaarde verschuldigd. Klik hier voor de overige Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de arrangementen.