Menu

Heling-arrangement Magnolia

Duur: 4 dagen/3 overnachtingen
Therapie-inhoud: 2 x NEI-therapiesessie, 1 x ondersteunende olie-massage schouders/rug/voeten, 1 x olie-handmassage en 1 door Centrum De Laurier aangeboden, bijpassende activiteit
Inclusief: vegetarisch ontbijt, lunch & diner
Kosten: € 595,- per persoon

Therapie-logeermeerdaagse in het Land van Maas en Waal in samenwerking met retraitehuis Centrum De Laurier te Alphen (slechts 15 minuten van mijn praktijk). De therapieën vinden plaats bij ‘Met Irene’, de rest van je verblijf word je gastvrij verzorgd door De Laurier waar je logeert, de maaltijden gebruikt en allerlei mogelijkheden hebt om heerlijk te ontspannen.

De therapievorm van het Magnolia-arrangement bestaat uit diverse behandelingen die helemaal op elkaar zijn afgestemd om ervoor te zorgen dat er een balans is tussen het helende aspect (de NEI-sessies) en het therapie-ondersteunende aspect (de olie-massages). Het doel van het arrangement is het herstellen van het emotioneel evenwicht waardoor het lichaam weer in staat is het zelfhelend vermogen aan te spreken. Het thema van dit heling-arrangement is gebaseerd op de gelijknamige, pure essentiële olie ‘Magnolia’. Deze exotische, zoetbloemige olie bevordert gevoelens van rust en kalmte, en ondersteunt bij geestelijke ontwikkeling, liefde en harmonie.

Programma

Dag 1: aardingsdag in Alphen
Je wordt op de dag van aankomst tussen 09:00 en 09:30 uur welkom geheten door Inge en Leo van Centrum De Laurier. In de loop van de ochtend kom ik met een verrassingscadeautje naar het Centrum voor een kennismaking en verdere uitleg over het programma van het Magnolia-arrangement. De eerste dag kun je voornamelijk gebruiken om te aarden, lekker te ontspannen, uit te rusten, de omgeving te verkennen of deel te nemen aan een activiteit uit het aanbod van De Laurier. Deze activiteit is bij de prijs inbegrepen en je kunt kiezen uit: Intuïtief schilderen, Hatha-yoga, Meditatie of een Enneagram training.

Dag 2: therapiedag in Maasbommel
Op de tweede dag ben je welkom in mijn praktijkruimte in Maasbommel. Van 10:30-13:00 uur staat de eerste NEI-sessie gepland. NEI staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’ en bij deze therapievorm wordt er gewerkt vanuit de 5-elementenleer uit de Chinese Geneeskunde. NEI is een zeer efficiënte en snelle therapie om lichamelijke problemen en/of mentale of emotionele blokkades op een zachte, vriendelijke wijze op te sporen en op te lossen. Tijdens de sessie maak ik gebruik van de biotensor (bio-energetisch meetapparaat dat reageert op de frequentie van jouw energetische veld). Na de NEI-therapie volgt een verzorgende, ontspannende massage die ik volledig afstem op het aangeraakte thema in de NEI-sessie. Bij de massage gebruik ik diverse essentiële oliën volgens een bepaald protocol met ieder zijn eigen werking en functie. Deze oliën worden aangebracht op de schouders, de ruggengraat en de voeten. Na de massage en de NEI-sessie is het belangrijk om de rest van de dag voornamelijk te relaxen zodat je lichaam en geest goed tot rust kunnen komen.

Dag 3: oplaad- en uitrustdag in Alpen
Omdat een NEI-sessie veel impact kan hebben raad ik je aan op de derde dag op te laden en uit te rusten, bijvoorbeeld door te genieten van de natuur (wandelen, fietsen) of te verblijven in de rustgevende tuin van Centrum De Laurier. Eventueel kun je, in overeenstemming met De Laurier, nog gebruikmaken van één van hun faciliteiten die passen bij de oplaad- en uitrustdag. Deze activiteit is niet bij de prijs ingegrepen.

Dag 4: therapiedag in Maasbommel
Op de afsluitende dag kijken we van 10:30-12:30 uur in de tweede NEI-sessie wat er op dat moment nog speelt. Afhankelijk van je vitaliteit behandelen we een door jouw gewenst onderwerp. Na de NEI-therapie volgt een handmassage met de ‘Magnolia’ essentiële olie; deze massage ondersteunt het lichaam bij het weer volledig in balans komen. Doordat een handmassage ook effect heeft op de energiebanen wordt het lichaam beter doorbloedt wat goed is voor de spieren, ingewanden en organen. Na de NEI-sessie en de handmassage ben je weer vrij om de resterende uren naar eigen inzicht in te vullen. Op de laatste dag is het om uiterlijk 17:00 uur tijd het verblijf bij De Laurier af te ronden.

Boekingsformulier

Maak gebruik van onderstaand boekingsformulier voor het Magnolia-arrangement. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestigingsmail met daarin o.a. de betalingsinstructies.

Je mag zelf kiezen op welke dag van de week je wilt starten met het Magnolia-arrangement
Je mag zelf kiezen op welke dag van de week je wilt starten met het Magnolia-arrangement

Je kunt het Magnolia-arrangement binnen 8 dagen na boekdatum gratis annuleren of wijzigen. Heb je een arrangement gereserveerd en annuleer je minder dan 24 uur vóór de gereserveerde aankomstdag, dan ben je 50% van de boekingswaarde verschuldigd. Klik hier voor de overige Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de arrangementen.