Menu

Essentiële oliën

Je hebt vast wel eens genoten van de geur van bijvoorbeeld een roos en daarmee de aromatische kwaliteit van deze bloem ervaren. Veel bloemen en planten worden verwerkt tot essentiële oliën vanwege de geur. Maar deze oliën – gewonnen uit zaden, schors, stelen, wortels en bloemen – zijn ook al heel lang in gebruik in de gezondheidszorg, voor schoonheidsbehandelingen, bij de bereiding van maaltijden en als schoonmaakmiddelen. Ik concentreer me vooral op de emotionele en lichamelijke wellness-toepassingen. Hierbij kunnen de oliën elk afzonderlijk gebruikt worden maar ook in een samenstelling van verschillende oliën.

Omdat het om je gezondheid gaat wil je er uiteraard zeker van zijn dat de essentiële oliën werkzaam en zuiver zijn. De oliën die ik gebruik en aanbeveel zijn van het merk ‘dōTERRA’. De dōTERRA essentiële oliën zijn 100% natuurlijk, beschikken over de hoogste hoeveelheid actieve heilzame elementen, zijn vrij van vervuilende stoffen en verandering en hebben het CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk.

De essentiële oliën kunnen op de huid aangebracht worden, in de lucht verspreid worden door middel van een diffuser, of worden ingenomen.

Wil je alvast meer weten, bekijk dan het hele dōTERRA-assortiment hier:

–> webshop: www.mydoterra.com/metirene

Omdat er zoveel moois te vertellen is over het gebruik van de essentiële oliën en de andere mogelijkheden met dōTERRA kom ik graag langs voor een persoonlijk gesprek, een presentatie voor een groep of voor een gezellige en leerzame workshop. Wil je hiervoor een afspraak maken dan kun je dat hieronder aangeven. Binnen 48 uur ontvang je per mail een reactie.