Menu

Energetisch meten

Biotensor
In mijn praktijk werk ik als NEI-therapeute dagelijks met de biotensor. Dit is een uniek instrument waarmee je het bio-energetisch veld kunt meten om zo fysieke of emotionele blokkades (negatieve energie) op te kunnen sporen. De biotensor bestaat uit een handvat, een stukje veer en een contragewicht.

Alles in het lichaam heeft een eigen trilling. Ieder mens, dier, plant, maar ook ‘niet levende’ stof is door een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. De biotensor kan die trillingen opvangen en zichtbaar maken.

Maatwerk
Met behulp van de biotensor kan ook maatwerk worden gerealiseerd voor het effectief toepassen van bijvoorbeeld essentiële oliën. Essentiële oliën hebben een zeer gezond en uitermate positief effect op lichaam en geest en worden daarom door mij veelvuldig ingezet. De informatie die ik door middel van de biotensor krijg gebruik ik om te bepalen welke olie het meest geschikt is voor het lichaam op dát betreffende moment, in welke vorm, in welke hoeveelheid en of het doeltreffend en voldoende is.

Energetisch meten en dieren
Het energetisch meten van bijvoorbeeld honden of katten is ook mogelijk. Net als bij mensen stem je af op het onderbewustzijn en kun je ook bij dieren met behulp van de biotensor blokkades of trauma’s opsporen. Op de hiernavolgende pagina wordt uitgebreider ingegaan op de diverse therapie-methodes bij honden.