Menu

E-learning ‘Energetisch meten voor professionals’

Biotensor; energetisch meetinstrumentAlles is energie. Elk levend wezen heeft een elektrische frequentie, een trilling. Zo ook onze organen en alle lichaamsdelen. Sterker nog, alles op aarde heeft een frequentie en alles om ons heen trilt: een boek, een tafel, een huis. Dit lijkt niet zo, maar dat komt doordat de trillingen in de atomen zo snel zijn dat we ze niet met het blote oog kunnen waarnemen. Deze energie – die overal in en om ons heen is – kan ons helpen en ons helen, maar helaas kan het ook schade aanrichten. Deze schade uit zich op verschillende manieren; soms op geestelijk of lichamelijk niveau, soms op beide. De klachten zijn door de cliënt meestal goed te benoemen, alleen de oorzaak is vaak lastiger te achterhalen. Dit komt omdat deze bijna altijd in het onderbewustzijn is vastgelegd. Echter kunnen we met de gebruikelijke methodes juist daarmee moeilijk in contact komen. Het unieke energetisch meetinstrument de biotensor maakt het wel mogelijk om te communiceren met het onderbewustzijn. Door met de biotensor af te stemmen op de trillingen (energie) van het onderbewustzijn en het stellen van de juiste vragen kunnen de antwoorden vanuit de cliënt zichtbaar worden gemaakt. Dit betekent dat je veel efficiënter en effectiever kunt gaan werken aan het herstel van de cliënt door de klachten bij de oorzaak aan te pakken, in plaats van symptomen te bestrijden.

Programma
Deze online lessen zijn onderverdeeld in 3 modules van elk 2,5 uur (van 09:30-12:00 uur) en worden op zaterdagochtend gegeven. Andere dagen/tijdstippen zijn in overleg ook mogelijk. Je kunt je wensen aangeven op het inschrijfformulier.

Module 1
In module 1 wordt nader ingegaan op het fenomeen ‘energetisch meten’ en het juiste gebruik van de biotensor, in combinatie met het communiceren met het onderbewustzijn. Dit alles wordt ondersteund met leerzame video’s en praktijkvoorbeelden.

Module 2
In module 2 komen de werkmethodiek en toepassingsmogelijkheden van de biotensor uitgebreid aan de orde en wordt geleerd dieper te kijken naar mogelijke oorzaken en oplossingen.

Module 3
In module 3 ligt de focus vooral op het werken met de biotensor in de praktijk van de professional. Ook worden er in deze module diverse casussen behandeld en zullen er voorbeeldmetingen worden uitgevoerd.

Investering
Jouw investering voor deze online lessen bedraagt € 999,00 incl. BTW. Bij deze prijs is een biotensor, DNA bescherming, een uitgebreid naslagwerk en een certificaat inbegrepen.

Aanmelden
Aanmelden voor de e-learning ‘Energetisch meten voor professionals’ kan via onderstaand inschrijfformulier. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 24 uur de bevestiging met nadere gegevens.


Aanmeldformulier