Menu

Dierentherapie

Zelf ben ik al jarenlang een trotse hondenbezitter en vanzelfsprekend mankeren mijn honden ook wel eens wat. Ook voor mijn honden kies ik voor een holistische benadering. Eén van mijn honden heeft in zijn jonge jaren trauma opgelopen, waardoor hij erg onzeker was tegen onbekende mensen. Mede dankzij het ‘energetisch meten’ heb ik de oorzaak kunnen achterhalen en is hij positief veranderd waardoor hij veel zelfverzekerder in het leven staat! Inmiddels heb ik o.a. door middel van energetisch meten ook al veel andere honden van hun klachten afgeholpen.

Energetisch meten van een (huis-)dier
Het energetisch meten van een dier gebeurt met behulp van de biotensor. Dit is een uniek instrument waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kunt testen en zo blokkades of stoorvelden kunt opsporen. Via de biotensor krijg ik inzicht in zowel de lichamelijke als emotionele toestand van het dier. De biotensor kan worden gebruikt bij fysieke en/of psychische klachten (trauma’s, angsten), bij (voedings-)allergieën, bij vlooien of andere parasieten maar ook bij bijvoorbeeld verminderde eetlust of slecht-aanduidbare andersoortige klachten.

Het werken met de biotensor is volkomen pijnloos voor het dier en het kan zelfs op afstand (via een foto) gebeuren. 

Essentiële oliën voor o.a. de hond
Essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. De oliën die ik gebruik en aanbeveel zijn van het merk ‘dōTERRA’. De dōTERRA essentiële oliën zijn pure, krachtige, natuurlijke oliën en hebben het CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk. Het CPTG®-proces certificeert dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke stoffen in de essentiële oliën zitten die hun doeltreffendheid zouden verminderen. Deze pure, natuurlijke oliën kunnen prima voor het behouden van een goede gezondheid. van (huis-)dieren worden ingezet.