Menu

Basiscursus en opfriscursus ‘Biotensor On-Line’

Basiscursus
Sinds 1 april 2020 is er een online-variant beschikbaar van de basiscursus ‘Werken met de biotensor’, namelijk de ‘Biotensor On-Line’. Doordat deze cursus via een Zoom-verbinding wordt gegeven kun je hem veilig en makkelijk vanuit huis volgen. In de basiscursus ‘Biotensor On-Line’ is er veel aandacht en ruimte voor de persoonlijke gebruikerswensen, gaan we dieper in op de stof en wordt het naslagwerk verfijnder. De kosten bedragen € 475,00 incl. BTW en bij de prijs is een biotensor, een digitaal naslagwerk en een (digitaal) certificaat inbegrepen.

→ klik hier voor het aanmeldformulier van de basiscursus ‘Biotensor On-Line’ en alle verdere informatie over de cursusinhoud.

Opfriscursus
Naast de basiscursus geef ik ook een opfriscursus ‘Biotensor On-Line’, die bedoeld is voor degenen die al eerder een biotensor-cursus hebben gevolgd of die net wat meer verdieping in het gebruik van de biotensor zouden willen.

→ klik hier voor het aanmeldformulier van de opfriscursus ‘Biotensor On-Line’ en alle verdere informatie over de cursusinhoud.