Menu

Bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’

Welkom bij ‘Met Irene’ en leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn (nieuwe) website. Ik ben Irene Haarmans en in mijn Bewust- en welzijnspraktijk richt ik mij volledig op het emotioneel helen van mensen en het begeleiden naar een betere, gezondere lifestyle. Om dit te bewerkstelligen maak ik gebruik van essentiële oliën, NEI-therapie en/of begeleiding/coaching. Voor bewustwording en verwerking van (on)bewuste trauma’s en het werken aan een levensstijl die past bij je wensen voor een gelukkig leven. Maar ook voor lichamelijke klachten die meestal het gevolg zijn van emotionele blokkades of trauma’s.
Daarnaast houd ik me bezig met het welzijn van dieren; dit kan variëren van pijn, jeuk, allergieën of ziektes maar ook mentale kwesties zoals onzekerheid of angst.