Menu

Bewust- en welzijnspraktijk

In de loop der jaren heb ik zelf door middel van therapie, training en zelfreflectie vele obstakels overwonnen en ben me daar uiteindelijk zóveel beter door gaan voelen dat ik anderen diezelfde ervaring en veranderingen gun. Vanuit die gedachte is mijn praktijk ontstaan. Naast ervaringsdeskundige ben ik gediplomeerd NEI-therapeut, gecertificeerd HSP-begeleider, gediplomeerd biotensor-consultant, gecertificeerd dōTERRA Wellness Advocate, SOTC™-masseuse en gecertificeerd AromaTouch™-masseuse.

In mijn praktijk heb ik gemerkt dat een combinatie van meerdere methodes erg goed werkt om trauma’s een plek te geven en los te komen van negatieve overtuigingen over jezelf, over je situatie of over andere mensen. Ik combineer drie methodes: NEI-therapie, HSP-begeleiding & Bewustwordingscoaching en Essentiële oliën. Ik noem dit de ‘welzijnsdriehoek’:

Welzijnsdriehoek
Als je de welzijnsdriehoek bekijkt dan is goed te zien dat de drie methodes in alle richtingen een verbinding met elkaar kunnen aangaan. Dit geeft precies weer hoe ik in mijn praktijk mijn begeleiding toepas; ik zoek naar het optimale gebruik van de drie methodes en indien gewenst verbind ik ze. Ze kunnen los van elkaar ingezet worden, maar het mooie van een verbinding is dat ze elkaar versterken!

NEI-therapie
NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van fysieke en mentale klachten, belemmerende overtuigingen en het loslaten daarvan. Het is een zeer efficiënte en snelle manier om lichamelijke problemen, mentale of emotionele blokkades op een zachte en vriendelijke manier op te sporen en op te lossen.

HSP-begeleiding & Bewustwordingscoaching
Tijdens mijn begeleiding/coaching leer ik je de onrust in je hoofd op te heffen, kwellende vraagstukken uit het heden en/of verleden uit je leven te bannen en te ontstressen. Daardoor ga je meer vertrouwen op je intuïtie en kom je weer helemaal terug naar jezelf.

Essentiële oliën
Door het inzetten van de hoogwaardige 100% natuurlijke essentiële oliën van het merk dōTERRA werk je structureel aan het verbeteren van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

In mijn praktijk geef ik ook AromaTouch™ handmassages in combinatie met handkompressen, de AromaTouch™ massages (rug/voeten) en de Symphony of the Cells™ massages (schouders/rug/voeten). Bij deze massagetechnieken maak ik eveneens gebruik van de heilzame werking van de dōTERRA essentiële oliën.

Dierentherapie
Een groot deel van bovengenoemde diensten – inclusief massages – kan ook heel goed toegepast worden op (huis-)dieren. Ik heb met mijn dierentherapie vooral al veel honden geholpen met facetten uit de welzijnsdriehoek, omdat ook bij dieren een emotionele kwestie meestal de oorzaak is van fysieke klachten.

Bel of mail me als ik jou of jouw dier mag helpen, dan kijken we samen wat we kunnen bereiken.

Liefs,
Irene Haarmans
Tel: 06 – 53 58 83 96
Mail: irenehaarmans@metirene.nl