Menu

Basiscursus ‘Werken met de biotensor’, op locatie

Hoe je verantwoord, effectief en succesvol de biotensor hanteert leer ik je in de cursus ‘Werken met de biotensor’. Na het voltooien van de cursus beheers je de vaardigheden om zelfstandig alle denkbare kwesties op te lossen en antwoorden te vinden op al je vragen. Dit kunnen vragen zijn die bij jezelf leven, zoals bijvoorbeeld slaapproblemen of hoofdpijn, maar het kan ook betrekking hebben op je gezinsleden, je huisdier(en) en zelfs op voedsel (bijvoorbeeld of het bedorven is of niet) of op een defect apparaat. Je zult er werkelijk versteld van staan wat een verschil de biotensor in je dagelijks leven gaat maken. Er gaat ongetwijfeld een heel nieuwe wereld voor je open!

De biotensor is een uniek test- en meetinstrument waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kunt meten om zo fysieke of emotionele blokkades (negatieve energie) op te kunnen sporen. Alles in het lichaam heeft een eigen trilling. Ieder mens, dier, plant, maar ook ‘niet levende’ stof is door een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. De biotensor kan die trillingen opvangen en kan negatieve energieën opheffen. In het geval van ons lichaam wordt het daardoor weer in staat gesteld het zelfherstellend vermogen in te zetten. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk verminderen. Met behulp van de biotensor kun je jezelf of de ander/cliënt weer in balans brengen.

De biotensor is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach en komt voort uit de wichelroede en de pendel. De biotensor bestaat uit een handvat, een stukje veer en een ring/contragewicht. Er zijn vele varianten verkrijgbaar maar wij werken met deze:

.
Leerstof
In deze cursus leer je hoe je de biotensor gebruikt en maak je kennis met de vele toepassingsmogelijkheden. Je kunt met behulp van de biotensor jezelf testen maar ook cliënten, kinderen, dieren, werkplekken of een woonomgeving. Je leert allerlei onderwerpen te testen, zoals voeding, supplementen, essentiële oliën, pijnplekken, ziektes, tolerantie van middelen of het vinden van straling en verstoring.

Programma
Deze eendaagse cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte.

10.00 – 12.30 uur                   Theorie – techniek

12.30 – 13.00 uur                   Lunch pauze

13.00 –  16.00 uur                  Praktijk – oefenen

Locatie/datum
De cursus wordt gegeven in mijn praktijkruimte in Maasbommel, maar op verzoek kan hij ook op een andere locatie plaatsvinden. De datum van de cursus kan in overleg met de deelnemers worden bepaald. Overigens is er ook een online variant beschikbaar van deze cursus; deze wordt via een Zoom-verbinding gegeven zodat je hem veilig en gemakkelijk thuis kunt volgen (klik hier als je meer informatie over de online variant wilt).

Investering
Jouw investering in deze cursus bedraagt € 235,00 incl. BTW. Deze prijs is inclusief koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch, de biotensor, een naslagwerk en een certificaat.

Aanmelden
Aanmelden voor de basiscursus ‘Werken met de biotensor’ kan via onderstaand formulier. Zodra je je hebt aangemeld neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Aanmeldformulier