Menu

Basiscursus ‘Biotensor On-Line’, online versie

De basiscursus ‘Biotensor On-Line’is dé oplossing om te leren werken met de biotensor voor degenen die, om welke reden dan ook, de deur niet uit kunnen of willen. Doordat we werken met een Zoom-verbinding kan de cursus veilig en makkelijk vanuit huis worden gevolgd. Bovendien is de online versie langer en uitgebreider dan de variant ‘Werken met de biotensor’, op locatie.

Energetisch meetinstrument
De biotensor is een uniek instrument waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kunt meten om zo fysieke of emotionele blokkades (negatieve energie) op te kunnen sporen. Alles in het lichaam heeft een eigen trilling. Ieder mens, dier, plant, maar ook ‘niet levende’ stof is door een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. De biotensor kan die trillingen opvangen en daardoor kun je onder andere negatieve energieën opsporen. In het geval van ons lichaam wordt het daardoor weer in staat gesteld het zelfherstellend vermogen in te zetten. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk verminderen. Met behulp van de biotensor kun je jezelf of de ander/cliënt weer in balans brengen.

De biotensor is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach en komt voort uit de wichelroede en de pendel. De biotensor bestaat uit een handvat, een stukje veer en een ring/contragewicht. Er zijn vele varianten verkrijgbaar maar wij werken met deze:

Leerstof
In deze online cursus leer je hoe je de biotensor gebruikt en maak je kennis met de vele toepassingsmogelijkheden. Je kunt met behulp van de biotensor jezelf testen maar ook cliënten, kinderen, dieren, werkplekken of een woonomgeving. Je leert allerlei onderwerpen te testen, zoals voeding, supplementen, essentiële oliën, pijnplekken, ziektes, tolerantie van middelen of het vinden van straling en verstoring.

Programma
De cursus, die geheel is afgestemd op de deelnemers, bestaat uit 2 gezamenlijke lesblokken en een afsluitende, individuele Q&A-sessie waarin je vragen kunt stellen. De Q&A-sessie kan op een door jouzelf gewenst moment worden ingepland; dit kan bijvoorbeeld direct na afloop van de cursus maar als je dat prettiger vindt kan het ook na een aantal weken (met een maximum van 3 maanden na voltooiing van de cursus).

Lesblok 1 (theorie deel 1), duur 2,5 uur
In groepsverband: de basistechniek van het werken met de biotensor en verstrekken van oefenstof en opdrachten. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Lesblok 2 (theorie deel 2 + praktijk), duur 3,5 uur
In groepsverband: korte herhaling van de lesstof uit deel 1 en aanvullende mogelijkheden van het werken met de biotensor en direct toepassen van de geleerde stof. Aansluitend het praktijkgedeelte waar we in groepsverband persoonlijke casussen behandelen.

Q&A-sessie, duur max. 1 uur
Mogelijkheid om online individueel vragen te stellen over het werken met de biotensor.

Investering
Jouw investering voor deze online cursus bedraagt € 475,00 incl. BTW. Bij deze prijs zijn een biotensor, DNA-bescherming, een uitgebreid ingebonden naslagwerk met handleiding, een lijst met vraagmogelijkheden en een certificaat inbegrepen.

Aanmelden
Aanmelden voor de basiscursus ‘Biotensor On-Line’ kan via onderstaand formulier. Zodra je je hebt aangemeld neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Aanmeldformulier