Menu

AromaTouch™ massage

Een AromaTouch™ techniek is een ontspanningsmassage met essentiële oliën (100% puur natuur). Deze oliën worden direct door het lichaam opgenomen. dringen diep in het weefsel/de cellen en doen hun helende werking. Daarnaast ontspant de AromaTouch™ massage fysiek en geestelijk. Deze zachte massage gaat langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten. Hierbij worden 8 verschillende essentiële oliën gebruikt, die elk een eigen functie hebben en in een specifieke volgorde worden aangebracht om zo elkaars werking te versterken.

* Balance en Lavendel – stressvermindering, zowel fysiek als mentaal
* Melaleuca en On Guard® – ondersteuning van het immuunsysteem
* AromaTouch® en Deep Blue® – vermindering van de ontstekingsreacties in het lichaam
* Wild Orange en Pepermunt – stimulering van het zelf-genezend vermogen (homeostase)

Een AromaTouch™ massage helpt bij pijnklachten, burn-out, stress, verminderde weerstand, vermoeidheid en is bij uitstek geschikt voor overgevoeligheid (HSP). 

 

Cadeaubon

Gun je een vriend(in), familielid, kennis of collega ook zo’n helende, therapeutische massage? Geef diegene dan een cadeaubon! Er zijn twee versies van de cadeaubon verkrijgbaar: een op naam gestelde (persoonlijke) versie en een algemene versie. Wil je de persoonlijke bon aanvragen, geef dan bij je bestelling de naam op van degene aan wie je de bon cadeau wilt doen. Als er bij het plaatsen van de bestelling geen naam is ingevuld dan krijg je de versie van de cadeaubon zonder naam.

Je kunt de cadeaubon hieronder bestellen. Na ontvangst van de bestelling krijg je eerst een bevestigingsmail met daarop de betaalgegevens; zodra het geld op onze rekening staat ontvang je vervolgens binnen 48 uur een tweede mail met daarin de bestelde cadeaubon – al dan niet op naam – voorzien van een uniek bonnummer.