Menu

AromaTouch™ handmassage

De AromaTouch™ handmassage is een lichte aanrakingstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën. Deze massage zorgt voor kalmering van de geest en het helpt je om weer in balans te komen. Ook verlicht het stress, angsten, somberheid, nervositeit, eenzaamheid en slaapproblemen. Tevens kan het RSI-klachten verlichten of helpen voorkomen. Doordat een handmassage effect heeft op de energiebanen wordt het lichaam beter doorbloed wat goed is voor de spieren, ingewanden en organen.

Essentiële oliën
Het gebruik van de hoogwaardige essentiële oliën zorgt voor een extra diepe ontspanning en het activeert de bloedcirculatie. Daarnaast hebben deze oliën krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in het gehele lichaam. De AromaTouch™ handmassage bestaat uit verschillende massagetechnieken die speciaal zijn ontwikkeld om een nog betere opname van de olie te realiseren.

Handdoekpakking
Voorafgaand aan de AromaTouch™ handmassage worden de handen gewikkeld in een steriele, warme doek met een essentiële olie naar keuze. Niet alleen werkt deze handdoekpakking zeer ontspannend maar het vermindert ook eventuele pijn en krampen, het verwijdt de bloedvaten, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert daardoor de activiteit van de organen en de stofwisseling.

Cadeaubon

Gun je een vriend(in), familielid, kennis of collega ook zo’n helende, therapeutische handmassage? Geef diegene dan een cadeaubon! Er zijn twee versies van de cadeaubon verkrijgbaar: een op naam gestelde (persoonlijke) versie en een algemene versie. Wil je de persoonlijke bon aanvragen, geef dan bij je bestelling de naam op van degene aan wie je de bon cadeau wilt doen. Als er bij het plaatsen van de bestelling geen naam is ingevuld dan krijg je de versie van de cadeaubon zonder naam.

Je kunt de cadeaubon hieronder bestellen. Na ontvangst van de bestelling krijg je eerst een bevestigingsmail met daarop de betaalgegevens; zodra het geld op onze rekening staat ontvang je vervolgens binnen 48 uur een tweede mail met daarin de bestelde cadeaubon – al dan niet op naam – voorzien van een uniek bonnummer.