Menu

Energetisch meten

Biotensor
In mijn praktijk werk ik bijna dagelijks met de ‘biotensor’. Dit is een uniek instrument waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kunt testen en zo blokkades of stoorvelden kunt opsporen. Alles in het lichaam heeft een eigen trilling. De biotensor kan die trillingen (de energie) opvangen. De biotensor bestaat uit een handvat, een stukje veer en een contragewicht.

FlowerPlex-test/3-lagentest
De 3-lagentest wordt uitgevoerd met behulp van de biotensor en 70 testbuisjes; in deze buisjes zitten granules die o.a. bloesems bevatten, maar ook elixers van edelgesteente en andere homeo-energetische bestanddelen uit het rijk der mineralen, planten en dieren. Met deze 3-lagentest kan ik snel inzicht krijgen in de diepere lagen van het onderbewustzijn en krijg ik antwoord op de vraag wat er blokkeert op een dieper niveau. Bij deze test wordt tot maximaal 3 lagen diep gegaan.
Tijdens het testen wordt per laag duidelijk wat het lichaam verzwakt. Met behulp van de biotensor en de buisjes/granules worden zowel de verzwakkingen als de versterkingen gevonden. Door het vasthouden van de buisjes/granules ontstaat er een energetische verbinding die je helpt om de blokkade los te laten en vervolgens kan de balans in het lichaam hersteld worden.

.
Energetisch meten en essentiële oliën
Met behulp van de biotensor kan ook maatwerk worden gerealiseerd voor het effectief toepassen van bijvoorbeeld essentiële oliën. Essentiële oliën hebben een zeer gezond en uitermate positief effect op lichaam en geest en worden daarom door mij veelvuldig ingezet. De informatie die ik door middel van de biotensor krijg gebruik ik om te bepalen welke olie het meest geschikt is voor het lichaam op dát betreffende moment, in welke vorm, in welke hoeveelheid en of het doeltreffend en voldoende is.

Energetisch meten en honden
Ook het energetisch meten van honden is mogelijk. Omdat het gaat om afstemmen op het onderbewustzijn kun je ook bij dieren via de biotensor blokkades of trauma’s opsporen. In en op het lichaam bevinden zich verschillende polariteiten, verschillende ‘ladingen’ (negatief, positief en neutraal). Met behulp van deze polariteittest kun je bepalen of de hond niet geswitcht is. Geswitcht zijn komt niet zo vaak voor, maar als dat wel het geval is kunnen de antwoorden uit de energetische test onbetrouwbaar zijn. De foto hiernaast laat zien hoe ik controleer of een hond testbaar is (bij mensen gebeurt het testen van de polariteiten overigens op dezelfde manier en om dezelfde reden).

N.B.: op de hiernavolgende pagina wordt uitgebreider ingegaan op de diverse therapie-methodes bij honden.