Menu

Bewust- en welzijnspraktijk

Mijn bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’ is ontstaan nadat ik zelf diverse obstakels overwonnen heb. Ik ben me daar zóveel beter door gaan voelen en gun anderen diezelfde ervaring en veranderingen.

In mijn praktijk heb ik gemerkt dat een combinatie van meerdere methodes erg goed werkt om trauma’s een plek te geven en los te komen van negatieve overtuigingen over jezelf, over je situatie of over andere mensen. Ik combineer drie methodes: begeleiden/coachen, energetisch meten en het inzetten van essentiële oliën. Ik noem dit de ‘welzijnsdriehoek’:

> HSP-begeleiding & Bewustwordingscoaching: tijdens mijn begeleiding/coaching leer ik je om de onrust in je hoofd op te heffen, kwellende vraagstukken uit het heden en/of verleden uit je leven te bannen en te ontstressen. Daardoor ga je meer vertrouwen op je intuïtie en kom je weer helemaal terug naar jezelf.

> Olie-therapie: door het inzetten van de hoogwaardige 100% natuurlijke essentiële oliën van het merk dōTERRA werk je structureel aan het verbeteren van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

> Energetisch meten: ik maak gebruik van de ‘biotensor’ als instrument om energetisch af te stemmen op het onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we samen uitvinden tegen welke obstakels je aanloopt in het dagelijks leven en deze verwerken. Ook het op maat af kunnen stemmen van de oliën is een pluspunt.

Verder geef ik in mijn praktijk AromaTouch™ handmassages in combinatie met handkompressen, de AromaTouch™ massages (rug/voeten) en de Symphony of the Cells™ massages (schouders/rug/voeten) . Bij deze massagetechnieken maak ik ook gebruik van de heilzame werking van de dōTERRA essentiële oliën.

Mag ik jou ook helpen? Bel (06-53588396) of mail me (bewust@metirene.nl), dan kijken we samen wat we kunnen bereiken. Ik hoop je gauw te zien of te horen want ook jij verdient het om terug te gaan naar jezelf!

Lieve groet,
Irene

HSP-begeleiding & Bewustwordingscoaching

In een aantal sessies leer ik je de onrust in je hoofd op te heffen en belemmerende gevoelens uit het heden en/of verleden uit je systeem te bannen. Daardoor kun je weer vertrouwen op je intuïtie en kom je terug naar jezelf.

Olie-therapie

De oliën die ik aanbeveel en in mijn praktijk gebruik zijn van het merk ‘dōTERRA’. Deze 100% natuurlijke essentiële oliën beschikken over een hoge therapeutische waarde, zijn vrij van schadelijke toevoegingen en hebben het CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk.

Energetisch meten

Door energetisch meten is het mogelijk om op je onderbewuste af te stemmen en zo blokkades en/of trauma’s naar boven te halen die je in het dagelijkse leven in de weg staan.  In mijn praktijk maak ik daarvoor onder andere gebruik van een ‘biotensor’.