Menu

Basiscursus ‘Biotensor On-Line’

De basiscursus ‘Biotensor On-Line’ is dé oplossing om te leren werken met de biotensor voor degenen die, om welke reden dan ook, de deur niet uit kunnen of willen.

Via de videoverbinding Zoom leer ik je hoe je de biotensor gebruikt en maak je kennis met de vele toepassingsmogelijkheden. Je kunt met behulp van de biotensor jezelf testen maar ook cliënten, kinderen, dieren, werkplekken of een woonomgeving. Je leert allerlei onderwerpen te testen, zoals voeding, supplementen, essentiële oliën, pijnplekken, ziektes, tolerantie van middelen of het vinden van straling en verstoring.

De biotensor is een uniek test- en meetinstrument waarmee je het bio-energetisch veld van het lichaam kunt meten om zo fysieke of emotionele blokkades (negatieve energie) op te kunnen sporen. Alles in het lichaam heeft een eigen trilling. Ieder mens, dier, plant, maar ook ‘niet levende’ stof is door een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. De biotensor kan die trillingen opvangen en kan negatieve energieën opheffen. In het geval van ons lichaam wordt het daardoor weer in staat gesteld het zelfherstellend vermogen in te zetten. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk verminderen. Met behulp van de biotensor kun je jezelf of de ander/cliënt weer in balans brengen.

De biotensor is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach en komt voort uit de wichelroede en de pendel. De biotensor bestaat uit een handvat, een stukje veer en een ring/contragewicht. Er zijn vele varianten verkrijgbaar maar wij werken met deze:

.
Cursusinhoud

Deze online cursus bestaat uit 2 gezamenlijke lesblokken en een afsluitende, individuele Q&A-sessie waarin je vragen kunt stellen. De Q&A-sessie kan op een door jouzelf gewenst moment worden ingepland; dit kan bijvoorbeeld direct na afloop van de cursus maar als je dat prettiger vindt kan het ook na een aantal weken (met een maximum van 3 maanden na voltooiing van de cursus).

Programma

Lesblok 1 (theorie deel 1), duur 3,5 uur
In groepsverband: de basistechniek van het werken met de biotensor en verstrekken van oefenstof en opdrachten.

Lesblok 2 (theorie deel 2 + praktijk), duur 3,5 uur
In groepsverband: korte herhaling van de lesstof uit deel 1 en aanvullende mogelijkheden van het werken met de biotensor en direct toepassen van de geleerde stof. Aansluitend het praktijkgedeelte waar we in groepsverband persoonlijke casussen gaan behandelen.

Q&A-sessie, duur max. 1 uur
Individueel: mogelijkheid om online vragen te stellen over het werken met de biotensor.

Investering

Jouw investering in deze online cursus bedraagt € 475,00 incl. BTW. Bij deze prijs is een biotensor, DNA-bescherming, een digitaal naslagwerk en een (digitaal) certificaat inbegrepen.

Inschrijven

Aanmelden voor de basiscursus ‘Biotensor On-Line’ kan via onderstaand inschrijfformulier. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 24 uur de bevestiging met nadere gegevens.

Inschrijfformulier