Menu

Praktijk-successen met mensen

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen begeleiden in het oplossen en/of verwerken van hun klachten. Lees op deze pagina een aantal van de succesverhalen.

– L. met een dochter met o.a. woedeaanvallen:
L. wilde graag een succesverhaal voor op mijn website schrijven en ze stuurde me dit mooie relaas: “Wij zijn een doorsnee gezin van vader, moeder en twee prachtige gezonde dochters van 10 en 8 jaar. Alles gaat bij ons zijn gangetje en we hebben zo nu en dan onze ‘dingen’… tenminste, zo lijkt het… Zijn wij eigenlijk wel zo doorsnee? Ik ben HSP (hoogsensitief), mijn dochters zijn HSP en zelfs mijn vriend is HSP, alleen die (h)erkent het nog niet echt. Mijn oudste dochter van 10 jaar (beginnende puberteit) is erg gevoelig en net als haar moeder fungeert zij als een spons. Ik voelde continue dat zij ergens mee zat, dat er iets was met haar. Als ik het haar vroeg kon ze me het niet vertellen en werd vaak zelfs boos. De laatste tijd werd het eigenlijk zo erg dat ze zichzelf (vaak staand voor de spiegel) compleet omlaag haalde. Woedeaanvallen kreeg en haar zusje letterlijk te lijf ging. Echt om niets kon zij exploderen. Wij waren ten einde raad. Allemaal hooggevoelige mensen in ons huis, dus wij reageerden hier ook weer op… de balans bij ons in huis was ver te zoeken en alles draaide eigenlijk om de gemoedstoestand van onze oudste dochter. Ik had al een aantal keren bij mijn partner aangegeven dat we hier iets aan moesten gaan doen, maar “het hoort erbij”, vond hij, “dat waait wel weer over”. Maar mijn gevoel gaf mij aan dat dat niet vanzelf zou gaan gebeuren, althans niet zo makkelijk.
Bij toeval (wat niet bestaat) zag ik een oproep van ‘Met Irene’ op Facebook. Irene en ik heb elkaar leren kennen tijdens een workshop vorig jaar. Ik reageerde op deze oproep en al snel was de afspraak voor mijn oudste bij Irene gepland. In eerste instantie wilde mijn dochter niet, maar toen we eenmaal bij Irene in haar praktijk waren draaide ze al heel snel bij. Ze voelde zich erg op haar gemak bij Irene. Irene heeft de gave dat ze erg goed met kinderen kan omgaan. Ze kon mijn dochter heel duidelijk in kindertaal uitleggen wat ze ging doen, ze liet de biotensor (energetisch meetinstrument) aan mijn dochter zien en vertelde wat deze allemaal kan. Irene is met mijn dochter aan de slag gegaan, mijn dochter mocht ondertussen een tekening maken en Irene kwam in contact met het onder- en hogerbewustzijn van mijn dochter. Er zijn issues naar boven gekomen, Irene heeft deze issues weggehaald en er positieve energie voor teruggeplaatst en mijn dochter voelde zich er enorm ontspannen bij. Ze heeft het als zeer fijn en prettig ervaren. Ook ik kwam tijdens deze sessie in een diepe ontspanning en was tevens enorm geïntrigeerd geraakt door de biotensor.
We zijn inmiddels een paar maanden verder en er is bewust en onbewust erg veel veranderd bij ons in huis. Mijn dochter heeft geen woedeaanvallen meer gehad, ze is rustiger geworden. Ze lijkt dingen beter te begrijpen. Dit is ook een wisselwerking natuurlijk, wij zijn hierdoor allemaal rustiger geworden. Ik neem daardoor meer tijd voor haar en kan dingen beter uitleggen naar haar toe. Van een opstandig meisje is ze veranderd in een lief, zorgzaam en zelfstandig meisje. Ik laat het gewoon allemaal gebeuren en ik geniet van haar mooie groeiproces.
Door deze bijzondere ervaring en mijn grote nieuwsgierigheid naar de biotensor ben ik zelf de workshop ‘Energetisch meten met de biotensor’ bij Irene gaan volgen. Wat een verrijking voor ons gezin! Elke dag zet ik mijn vriend, mijn meiden en mezelf en vaak ook onze hond in balans. Ik kan vragen aan ze stellen op onderbewust niveau, ik kan mijn gezin en mezelf gewoon helpen nu. De meiden vinden het vooral reuze interessant en vragen er elke dag zelf om. Mijn oudste zag zelfs dat de biotensor van Irene grijs van kleur was en die van mij lichtblauw (een HSP, die ziet alle details :-)…).”

– collega J. en nicht G. met hooikoortsklachten:
Zowel J. als G. benaderden mij onlangs met de vraag of ik voor hen een essentiële olie had tegen hooikoorts. Door middel van een recente, eigen foto heb ik op afstand met de biotensor een meting gedaan met verrassende uitkomsten! Voor allebei kwam eruit dat de beste blend die ik voor ze kon maken bestond uit voornamelijk essentiële oliën uit bómen en niet de gebruikelijke antihistamine oliën zoals bijvoorbeeld Lavendel. De eerste berichten zijn al positief!

– M. met vermoeidheids- en hoofdpijnklachten:
M. was na haar burn-out nog steeds erg moe. Daarbij had ze meer moeite met prikkels, vooral geluidprikkels, en vaak last van een vol hoofd (‘brain fog’/hersenmist). Bovendien is ze lang ziek geweest door een voorhoofdholte-ontsteking. Na het bezoek aan mijn praktijk is ze begonnen met de ‘On-Guard’ essentiële olie om haar weerstand te verhogen, maar het deed veel meer dan dat; ze heeft een hekel aan de winter en ondanks dat het sneeuwde voelde het voor M.’s lichaam alsof het voorjaar was! Ze was veel vrolijker en had meer energie. Bovendien heeft ze veel minder snel last van een vol hoofd en het niet meer na kunnen denken is sindsdien niet meer voor gekomen. Daarnaast gebruikt ze ‘Pepermunt’ essentiële olie. Ze heeft veel last van haar rug en nek, waardoor ze ook veel (spannings-)hoofdpijn en migraine had. De Pepermunt-olie voorkomt dat ze zo vaak hoofdpijn heeft en de kramp in haar nek neemt erdoor af. Daardoor hoeft ze ook bijna nooit meer pijnstillers te nemen!

– meneer H. met kortademigheid:
Deze meneer op leeftijd kampte al geruime tijd met kortademigheid en gebruikte daarvoor een dosisaerosol (‘pufje’). Van dit middel kreeg hij weliswaar meer lucht maar de nare bijwerkingen waren een schorre stem en verminderde smaak. Op eigen verzoek wilde hij dit pufje graag vervangen door essentiële oliën. In overleg met de huisarts is er met behulp van de biotensor een schema gemaakt waarmee hij de frequentie van het gebruik van het pufje kon afbouwen en de toepassing van de olie kon introduceren en geleidelijk opvoeren. Inmiddels heeft de essentiële olie (‘Air’) het pufje geheel vervangen en meneer heeft zowel zijn smaak als zijn stem weer volledig terug.