Menu

cursus ‘Werken met de biotensor’

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2019
10:00 - 16:00

Locatie
Het Leefstijlcentrum ‘De Remise’

Categorieën


Ben je net als ik gefascineerd door het fenomeen ‘biotensor’ en wil je daar ook het fijne van weten? Dan is dit je kans! Op woensdag 18 september a.s. kun je de basisprincipes van het energetisch meten leren.
Tijdens deze eendaagse cursus leer je hoe je zelf kunt werken met de biotensor en maak je kennis met de vele praktische toepassingsmogelijkheden. De biotensor levert al direct na de eerste oefeningen goede resultaten op. Zo kun je met behulp van de biotensor jezelf testen, maar ook cliënten, kinderen, dieren, werkplekken of een woonomgeving. Je leert allerlei onderwerpen te testen, zoals voeding, supplementen, essentiële oliën, pijnplekken, ziektes, tolerantie van middelen of het vinden van straling en verstoring.

Het programma:
10.00 – 12.30 uur Theorie – techniek
12.30 – 13.00 uur Lunchpauze
13.00 – 16.00 uur Praktijk – oefenen

De kosten van deze cursusdag zijn € 195,00 incl. BTW en inclusief koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch, de biotensor, naslagwerk en een certificaat.

De cursus wordt gehouden in Het Leefstijlcentrum ‘De Remise’ aan de Mr. van Coothstraat 8a in Druten. Vanaf 09.30 uur kun je binnenlopen zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen. De cursusdag zal rond 16.00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden kan via energie@metirene.nl of door hieronder een reservering te plaatsen (in dat geval graag in het opmerkingenveld een e-mailadres noteren zodat ik je een bevestiging van de reservering kan sturen).

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.